bOley ke HARIMAU MUDA KE olimpik london 2012?

00:54

Salam kekalahan tipis dgn bahrain kua kua kuwaawa..

tapi xder la risau sgt sebab aku tetap realistik...memang susah nk pergi balik masuk olimpik
lepas zaman superMOKH dulu tapi kekalahan tadi buat aku sikit terkilan kot

so,the situation is

CAN the young tigers make it out to 2012 olympic london after 3 defeats?
well i'm gonna say we CAN la kan

bukan kerana team Malaysia power giler cam team setan merah (man u) atau penembak muda (arsenal)
tetapi kerana aku percaya yg pasukan Harimau muda kita boleh buat sesuatu

kerana kita lebih banyak belajar dari kekalahan kan?

sekarang nih Malaysia di tangga ke-4 dgn 0 mata
Jepun ke-1 dgn 9 mata
Syria ke-2 dgn 6 mata
Bahrain ke-3 dgn 3 mata

peneraju kumpulan akan layak secara otomatis ke olimpik
manakala tangga ke-2 akan lawan dgn pasukan ke-2 grup lain dan seterusnya lawan dgn pasukan wakil afrika utk menempah slot ke London

sekarang ni malaysia kene.sekali lagi aku kata ,kene menang ketiga-tiga perlawanan seterusnya dan tentunya lebih sukar sebab pasni lwn syria,bahrain kat tempat diorang dan hanya jepun lwn kat sini

maju lah sukan utk negara...! terima kasih terima kasih terima kasih


fakta rawak : beruk makyeh dipercayai dapat membuang kutu dari kepala kita lebih efektif dari syampu sunsilk mahupun kepala dan bahu (head & shoulder)

fakta rawak : jgn percaya fakta kat atas

_dah_habis




You Might Also Like

4 Ribu mas kahwin

  1. Kenalah optimistik kan ? Doakan je la yang terbaik :)

    p/s fakta rawak kelakar xD

    ReplyDelete
  2. of course la can sebab ada syahrul azwari :)

    ReplyDelete

Dijemput KOMEN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...