4 Millions pageviews?!?!?!

01:25




Wargh gile bapak bnyk nye pageviews akuuuu......x sangka betul aku..........femes gak aku nih



hakikatnya yg sebenarnya...






walaupun x banyak tapi boleh la kan...(hakikatnya 200 views yg pertama aku sendiri punya sebab x perasan x tukar settings)

jadi disini aku nak ucap terima kasih la sape2 yg baca, terbaca, membaca, pembaca blog aku ni
terima jugak la yg sudi tekan butang followers tuh sampai ada 108 followers + 3 yg x sah
memang la x banyak tapi...(klise tol la ayat ni)

kat bawah ni gambar2 org yang tekan butang followers.. sengaja dibesarkan gambar











tetapi....ku sangkakan panas sampai ke petang, rupanya hujan di tengah malam..

aku ingat nak berhenti buat blog la...sebab :

1. mata aku makin rabun aku rasa
2. dah bosan buat blog (xde la bosan sgt)
3. dikritik oleh kawan2 je mmanjang kalau org x kenal takpe kritik (tapi kawan kritik2 lawak la bukan serius)
4. aku baca blog aku sendiri pun kadang2 rasa nak terajang diri sendiri sebab penulisan yg xde tujuan
5. kucing hitam langkah kaki aku
6. cuti sem dah habis
7. ada org gila datang rumah pastu kata....."muka ko ensem cam babun" lalu berlari-lari sambil tersengih
8. no. 5 & 7 aku tipu


p/s : kalau korang mimpi jumpa kucing warna putih hitam ekor lebat, itu bermakna korang merupakan org...yg telah.............jumpa kucing aku hilang 5 tahun dulu..kahkahkah (wadafak)

Assalamualaikum...

You Might Also Like

8 Ribu mas kahwin

  1. hahaha..kadang2 sampai satu tahap memang rasa give up kan..take it easy.. anggap blog kita sebagai bff paling rapat n perahsai..hehe

    ReplyDelete
  2. LOl... ada bnyak lagi benda yg nk diblajar... lama-lama akan dapat improve penulisan tu..

    keep happy =)

    ReplyDelete
  3. dnt stop..
    nnt nyesal plak kang..
    mcm org dlu..stop gak..
    last2 wat lain..
    kire skrg dh blog ke 4..
    dlu x bpe nk matang..ayt pn tah ape2 tah..
    gelak2 je bc blog lme2..
    hahhahaa..
    sume bnd leh improve kn..dnt wry..=)

    ReplyDelete
  4. sedikit-dikit lama-lama jadi digimon, dengarlah wahai pencinta tiz zakiyah bahawa anda sahajalah yang mampu mewarnai internet ini (dengan conteng skrin dengan crayon) Moga2 kamu tidak berputus asa dalam pencarian jutawan malaysia yang terbaru iaitu anonymuss

    ReplyDelete
  5. HAI..sy baru je follow ur blog..nice..kalau x kisah singgah la blog sy yea dan kalau sudi follow ..blh share cerita..(^_^)

    ReplyDelete
  6. hehhe fuyoo banyak tuh...kasi la sikit. hehekss=p

    ReplyDelete

Dijemput KOMEN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...