Cara nak MENG"ANNOY" org lain selain diri sendiri

08:09

Salam

Anda mempunyai masalah dibuli?
atau masalah kengkawan yg selalu buat lawak bodoh ntah pape?
atau juga masalah kawan anda yg sgt 'annoying'?
dan anda ingin membalas perbuatan mereka?


anda x perlu risau kerana hari ni fadhilah kam..ye fadhilah kam-to-me ada penyelesaiannya


Ni antara cara2 nya...

1. THE HIGH FIVE (istilah reka sendiri)

-jika korang bersama rakan2 anda tgh main futsal ke bowling atau sebagainya dan bila time anda menang anda terus mengangkat tgn anda dan buat macam nak high five dgn rakan anda dan apabila tgn anda hampir bertembung dgn rakan anda, anda elakkannya dan buat benda ni hanya dua kali 


dan bila dia dah ter'annoyed', anda pun kata "ok,aku gurau je wei, ni betul2 high  five ni cepat ah"....anda pun elakla sekali lagi...hakhak


2. NASIK PANAS


image from bohlapapon.blogspot


-anda memerlukan beberapa bijik nasi yg baru masak dan masih panas....dan kemudian anda tepekkan la nasi itu kat pipi diorang atau kaki diorang dan mesti diorang akan "WOI PANAS NI WEI" dan seterusnya ter'annoyed'

3. TARIK BANTAL






ok cara ni agak menyakitkan dan buat atas risiko anda sendiri
-anda ternampak beliau tgh baring2 syok2 tgk tv rancangan Gerak Khas di tv2 dan dgn sepantas kura-kura anda menarik bantal yg bawah kepala diorang dan sama ada diorang terhentak kepala diorang kat karpet atau lantai itu bergantung pada diorang dan kadang2 tak


4. MENULIS KARANGAN




image from anneahira.com


-xde kaitan dgn karangan pon..cara ni simple saje....apa yg perlu korang buat ialah semasa beliau tgh menulis atas kertas ke hape,  korang buat2 jer terlanggar tgn diorang....buat beberapa kali kompem tulisan diorang macam cakar ayam dan ntah pape dan seterusnya ter'annoyed'



itu saje yg kita dapat kongsi pada hari ini dan SELAMAT MENCUBA ye tuan puan (sebenarnya ada lagi tapi lain kali la)

p/s : cara2 ini x pernah diluluskan oleh mana2 persatuan pencinta alam dan tidak dijamin oleh fadilah kam-to-me

_dah_habis

You Might Also Like

5 Ribu mas kahwin

  1. @Snow White nak rapatkan silaturrahim org kata..hakhak

    ReplyDelete
  2. Memang dasar penjahat... selalu juga kene time skolah ni.

    Ehem. nak cari side income juga ker pasang2 nuffnang ni? Meh cuba Says, jangan risau plak, status glitterati takkan kena kacau.

    20sen satu klik, share je kat mana2 blog/ facebook awak link tu. Senang je. RM50 dah buleh cashout.

    Dengan segala hormatnya anda dijemput hadir melalui link ini: http://says.com/my/dayakmedia/invite

    ReplyDelete
  3. haha..aku rasa aku yg buat kawan aku rasa annoying kat aku dalam cara tak sngaja..hahaha..cara aku guna dalah buat 'selamba ' j.. :P buat taktau kat dia..n bila dia cerita apa2, kite buat2 mata sombong..haha..cara bg dia annoying dari kite hari2.

    ReplyDelete

Dijemput KOMEN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...